Voutilan tilan naudanliha

Voutilan tilan naudanliha

Puhdas ja laadukas rotukarjan naudanliha on syntynyt Savon lakeuksilla rehevillä ja vihreillä luomuniityillä. Lihan suoramyyntiin valikoidaan lihat parhaista Aberdeen Angus- ja Charolais -pihvikarjaroduista.

HINNASTO

Jauhe- ja kokolihatuotteet

Entrécote 31,50 kg
Flank steak (lankkupihvi) 22,50 kg
Jauheliha (10% rasvaa) 12,90 kg
Kulmapaisti 15,90 kg
Paahtopaisti 19,90 kg
Palapaistikuutio 16,50 kg
Pyöröpaisti 18,50 kg
Rinta (luuton) 13,50 kg
Sisäfile 42,50 kg
Sisäpaisti 19,90 kg
T-luupihvi 33,50 kg
Ulkofile 31,90 kg
Ulkopaisti 17,50 kg

Jalosteet

Juustomakkara 6,90 / pkt

Millaisiin ruokiin naudan ruhon eri osat soveltuvat?

  1. Niska. Soveltuu haudutettavaksi ja keitettäväksi, keittoihin ja pataruokiin.
  2. Etuselkä. Sopii pitkään haudutettaviin ruokiin kuten keittoihin ja patoihin.
  3. Entrecote. Sopii grilliin tai pannulle.
  4. Etupotka. Käytetään pitkään haudutettaviin ruokiin kuten keittoihin ja patoihin.
  5. Lapa. Käytetään pitkään haudutettaviin ruokiin kuten keittoihin ja patoihin.
  6. Rinta. Sopii uunipadassa kypsennettäviin ruokiin.
  7. Kylki. Valmistetaan grillissä esikypsennettynä.
  8. Kuve eli Flank Steak. Valmistetaan grillissä pihvien tapaan.
  9. Kulmapaisti. Suikaleina tai palapaistina, pitkään kypsennettynä.
  10. Sisäpaisti. Pihveinä, leikkeleinä, kääryleinä, uunipaisteina.
  11. Paahtopaisti. Valmistetaan usein kokonaisena uunipaistina.
  12. Ulkofilee. Soveltuu pihveihin, voidaan kypsentää myös kokonaisena uunissa.
  13. Sisäfilee. Soveltuu pihveihin, voidaan kypsentää myös kokonaisena uunissa, esim. coeur de filet.
  14. Ulkopaisti. Käytetään suikaleina tai palapaistina, pitkään kypsennettynä.
  15. Pyöröpaisti. Soveltuu pitkään haudutettuna, esim. merimiespihveinä.
  16. Häntä. Sopii pitkään haudutettaviin ruokiin kuten keittoihin ja patoihin.
  17. Takapotka. Takapotkasta valmistetaan uunipadassa kypsennettäviä ruokia, esim. osso buccoa.